Översvämmning!

Kolla vad som har hänt precis nedanför min lägenhet, översvämmning av allt regn som kom! Vanligtvis är det bara en liten bäck som man knappt ser, nu ser det ut som en stor å :D



Och så här såg det ut uppifrån mitt fönster, vatten på hela gräsmattan :D




Nu ska jag och killen se på Spiderman 3, oxå en film som jag helt missat att se! Killen känner sig lite småsjuk, ska ta hand om han lite extra nu! Vi hörs senare!




Regn och åska!

Vet inte hur mycket och länge jag törs skriva för det åskar och ösregnar utanför. Vill inte att blixten ska slå ner i min dator :D
Vilket tråkigt väder, jag vill ha sol och varmt den här veckan när jag är ledig. Hmm undra vad smhi säger om veckan.. jag ska kolla snabbt.
OJ OJ OJ onsdag torsdag fredag SOL SOL SOL och över 20 grader! Är detta för bra för att vara sant eller kan man lite på att verkligen solen kommer att titta fram! Jag hoppas hoppas hoppas!

Jag undrar hur jag ska ha håret idag... kanske uppsatt som en elefant?!? Här hittar du fler roliga frisyrer!






16 skadade!

Läser på aftonbladet och ser att 16st människor har blivit skottskadade i sydfrankrike under en militäruppvisning!
Man skulle visa hur man fritog gisslan och av en "olyckshändelse" använde man skarp amunition istället för blank. Alltså hur kan man låta ett sådant misstag ske, sånt borde man väll trippelkolla innan en sådan uppvisning med privatpersoner.  Mållöst!

Ligger iaf i sängen nu och myser =) Fåglarna kvittrar ute fast det är mitt i natten, det är väll för att det är så ljust. Stackrarna dom lär jue aldrig få sova. Pojken håller på o gör sig ordning för natten han med, så snart ska vi sova.
Brukar inte vara så trött vid det här laget men blir det dom dagar som jag jobbar.
Så godnatt på er så hörs vi imorn!



The devil wears prada!

Såg den nyss, ja jag vet hur efter är inte jag? Men jag har aldrig fått tillfälle att se den och killen vägrar jue självklart att se den! Bra film fast det vet jue alla redan! :D
Såg dock en film igår som var helt värdelös.... Semipro asså det var så j-la dålig jag kan inte ens beskriva det. Efteråt kändes det som jag kastat bort 1,5 timmar av mitt liv! Rekomenderas alltså INTE att ses!

Usch vad trött jag är, tror jag ska gå  och borsta tänderna nu och sedan krypa ner i sängen med laptopen. Ja det gör jag!



Hemma igen!

Nu är man ledig en hel vecka precis, jobbar nästa gång på söndag. Var hur kul som helst på jobbet idag då jag fick jobba med cicci, gud vad hon är en bra tjej :D
Ikväll är det fotboll, em final ÄNTLIGEN sen är det slut på all den här fotbollen! Men jag ska iaf se matchen med killen, han blir så lessen annars. :P
Köpte lite ostar, kex och vindruvor på affären idag till matchen, var så länge sen!



Californication

Snart är det dags att sova men först ett avsnitt californication :D Jobbar imorgon ett par timmar, jobbar med cicci så det ser jag bara fram emot! Kollade på mina scheman igen förut och upptäckte att jag inte jobbar en enda mer timme tillsammans med min chef på hela sommarn UNDERBART!!!
Efter imorgon är jag ledig i en hel vecka, blir nog till att shoppa, grilla och kanske åka och fiska då. Fiska om jag lyckas övertala pojken om att följa med, han hatar att fiska. Men jag tror att han skulle tycka om det om han bara följde med o provade.

    Godnatt alla!



Sushi!?

Finns det någon sorts mat som är så älskad och så omskriven och så fotad som sushi av alla bloggare!?
Vilken blogg jag än läser så äter alla sushi hela tiden och måste då berätta detta och ta en bild och lägga upp.
Själv har jag aldrig ätit sushi, gillar inte ens gravad lax. Men allt detta läsande om sushi har iaf gjort mig sugen på att testa, men det får ta och bli en annan dag.








Spanar!

Här sitter hon, min lilla kisse och spanar på fåglarna!





En underbar natt!

Fick äntligen sova ut ordentligt inatt, det var så skönt! Har lånat hem pappas jobb laptop över sommaren så det är den jag skriver ifrån nu :D Tänkte jag skulle testa hur det är då jag har haft funderingar på att köpa en egen.
Riktigt mysigt att kunna ligga i sängen o skriva faktiskt, kommer väll dock få ont i ryggen snart. Pojken ligger här bredvid oxå, fast han börjar bli rastlös nu, han vill att jag ska läsa allt jag skriver högt för honom hahaha. Söt han är!
Kissekatten sitter i fönstret och kollar in alla fåglar som skriker utanför, tur för dom att hon är inlåst.



Äntligen hemma!

Inte programmet då :D
Det var ett helvetes pass idag på jobbet då jag bara ville döda min chef! Hon är så idotiskt puckad och dum!  Jag vet att det är lätt att hata och tycka illa om sin chef men det har jag aldrig gjort riktigt förens nu. Men som sagt är det inte så lång tid kvar att jobba där som tur är.
Grillningen var trevlig och det dracks en och en annan öl o cider. Mamma var så trött så hon somnade såklart ute på soffan! hihihi
Fått lånat hem pappas laptop över sommaren! Yay!!! Kommer jag kunna blogga ifrån hela lägenheten :D



Dags att sova!

En sak som jag ser fram emot är när detta eviga fotbolls EM är över. Jag får tillbaks min tv och kan kolla på vad JAG vill!!!
Jag vill se på Cops och på animal planet!!!! :D
Har nyss tittat på 3-4 avsnitt av serien californication, riktigt bra faktiskt! Lite grövre mörkare serie eller hur man kan förklara.
Men nu är det endå dags att sova, jobbar imorgon oxå hela dagen och efter det är det direkt hem till mor o far för dom bjuder på grillat! Lovely!

Nattikramen



Jobbat hela dagen!

Har jobbat hela dagen och äntligen hunnit sätta mig framför datorn för att kunna ta det lite lungt! Var inge trevligt alls på jobbet idag, känns som att jag inte riktigt är välkommen, tur att jag bara jobbar extra. Fick nya shemat idag oxå och märker att jag inte ens jobbar så särsklit mycket nu i sommar, mer än ett par veckor i augusti. Skönt tycker jag!
Mer tid för att bara slappa hemma med pojken :D

Och mina pappa.... jisses! Han är över 50 år och mamma har tjatat på honom att köpa en cyckelhjälm. Vad går han då och köper? Jo en skatehjälm! Han påstår att han tror att den kommer att skydda bättre, men jag vet att det är för att han tycker att det ser coolare ut än en nördig cyckelhjälm! Han är bra härlig min pappa.....

V.S



Nu är det dags!

Äntligen en ny blogg!!!
Gud vad jag har underskattat alla bloggare, jag trodde att det skulle vara lätt att fixa till sin blogg och göra snyggt!
Oj vad fel jag hade! Har tagit mig säkert över en timme att bara ändra färgerna och teckensnitt.
Men nu är jag iaf lite nöjd och det börjar bli för sent för att sitta uppe och pyssla framför datorn, jobbar imorgon så det här inlägget får bli lite kort. Men det blir förhoppningsvis längre och fler inlägg i framtiden :D



RSS 2.0