Uppehåll!

Har haft ett litet uppehåll från bloggen för jag har haft ont i ryggen och inte suttit framför datorn på ett par dagar! Det har faktiskt varit rätt tråkigt att bara legat i sängen eller i soffan och bara stirrat i taket eller tittat lite på tv, men som tur är har jag inte haft så jätte ont hela tiden! Ryggen är nu mycket mycket bättre men fortfarande inte helt bra, men tillräckligt bra för att jag kan göra nästan vad jag vill!

Idag är det Lördag och vi ska äta nått gott kött och jag har lovat att baka efterätt! Kladdkaka! Dags att sätta igång med det nu kanske! :D

Pajjat ryggen!

Ja ett j-la helvete och jag har gjort illa ryggen idag, gjorde egentligen inget specielt mer än att öppna en dörr och det bara small till! Skrek rätt ut bara och kunde inte andas, tur att killen var hemma så han kom jue springandes! Var precis som en stor kramp i ryggen aldrig haft så ont i ryggen i hela mitt liv! Fick jue ringa in sjuk till jobbet såklart
Har bara legat i sängen hela dagen, sovit ett tag men sen tittade jag på filmen Enchanted, var förvånansvärt tjejigt sagigt bra! Jag tyckte den faktiskt var skit bra!!! =) Jag gillar sagor med lyckliga slut!
Sen vart jag så trött på att bara ligga där i sängen så jag har gått upp ett tag för att surfa lite, ryggen är jue mycket bättre nu oxå, trots att jag fortfarnade har ont. Kanske bättre om jag går och lägger mig i soffan framför tv.n och äter frukt mentos som killen köpte till mig! Ibland är det ganska så mysigt och ha gjort illa sig, iaf om man har någon som tar hand om en!!!

Småsur!

Är faktiskt lite småsur nu, dom ringde om att vi skulle få vårt nya kylskåp, en sur gubbe kommer hit med det och ska även ta bort det gamla! MEN det gamla kylskåpet gick inte att få bort för det satt lister för och två kakelplattor, då tar han bara och river tag i kylskåpet och sliter... resulterar jue självklart att saker gick sönder tex ena kakelplattan! Sen så bara lämmnade han allt så att våra egna reparatörer här i huset ska få komma hit imorn och fixa allt som han har ställt till med! *suck*
Antagligen kommer man få ta bort allt kakel och kakla om, gud vad en massa skit det kan bli med ett trasigt kylskåp!

Inget att förlora!



Tisdag!

Håller på och tvättar lite just nu, samtidigt som jag hoppas att telefonen ska ringa så vi ska få vårat nya kylskåp!!! Men dom sa att det även kunde dröja tills imorgon så det lär jue visa sig vad som händer! Ska bli skönt med ett helt nytt kylskåp iaf!

Just ja ska jue jobba imorgon oxå, min chef ringde igår och gav mig ett par tider till. Har egentligen ingen lust alls att jobba åt henne men jag behöver verkligen ha pengarna så jag kan inte tacka nej. Den här veckan är det bara onsdag och fredag så det går jue fort....

Fan i helvete!

Våran kyl/frys gick sönder idag, fick ringa min kära mor så hon fick kasta sig i bilen komma hit och hämta dyra saker som kött och sånt. Allt annat har vi fått stått och kastat, j-la helvete! Kul och stå och kasta bort dyr mat, har iofs försäkring men självrisken ligger på 1500 kronor och så mycket mat kommer vi nog inte ens upp till. Så j-la tråkigt bara!

Måndag!

Nu är helgen över och så är oxå min huvudvärk, konstigt men välldigt skönt! Jag hatar verkligen att ha ont i huvudet det är så sjukt j-la jobbigt, har hellre ont i armen eller någon annanstans!

Killen fick tyvär inte jobbet på körskolan :( dom valde säkert att ha någon söt liten menlös tjej, som alla receptioner har! Tråkigt som fan vet hur mycket han ville ha jobbet, men det är inte så  mycket att göra åt.

Idag står inte mycket på schemat mer än att jag ska skriva ett brev och skicka iväg... det kanske är en bra start så här på en måndag!

Huvudvärk!

Den håller fortfarande i sig, helt sjukt faktiskt! Så jag ska försöka vila lite i soffan och se på en bra film! Skriver mer imorn och hoppas att huvudvärken är borta tills dess.

Ont i huvudet!

Middagen och allt flöt på som det skulle, men tyvär så har jag haft ont i huvudet hela kvällen! Kommer garanterat ifrån nacken så j-la typiskt att inte må 100% när man egentligen borde göra det, men det gick iaf bra!
Dom åkte hem nyss, mor min var så trött så trött stackarn får jobba så mycket! Nu ska jag bara surfa runt lite och ta det lungt, sova snart oxå tror jag åtminstone om någon timme!

Lördag!

Ikväll har jag bjudit hem mina föräldrar på tre rätters middag, det ni! Så hinner nog inte med så mycket uppdateringar idag överhuvudtaget. Massor med saker som skall göras, städa det sista och desutom laga all mat!
Men det kommer bara att bli roligt tror jag, desutom kommer vi dricka en massa gott oxå och kanske spela något roligt spel!? Vi får se vad som händer och hur länge dom blir kvar, jag försöke uppdatera något senare ikväll om det inte blir allt för sent! =)

Fint!


Populär!

Den nya katt"sängen" fick helt klart godkänt då Namok kom och la sig på den så fort jag hann packa upp den! =) Hon verkar gilla den stenhårt, det syns väll!!! =)


Sova på dagen!

Har precis sovit ca 1 timme, mår lite små konstigt och magen mår inte bra. Så jag la mig för att vila lite och somnade, det är så j-la skönt att sova på dagen! Längtar tills man blir pensionär! =) hahaha.

Ska snart ställa mig och laga en god lasagne att äta till ikväll, se en bra film oxå hoppas jag. Killen har damsugit hela lägenheten för att jag inte mådde så bra, han är värd en riktig mysig kväll! Eller hur!? =)

Filmkväll!

Hann tyvär inte uppdatera igår, hade en kompis över och tittade på film. Vi såg filmen Im not there, Bob Dylan filmen. Den var jätte konstig måste jag säga, massor med olika skådespelare som spelade Dylan och ja jag fattade absoulut ingenting och satt mest bara och väntade på att det skulle va slut. Rekomenderas alltså inte att ses!

Fått en avi på posten idag från Lechien beställde en ny bädd till min lilla kisse därifrån. Kommer bilder senare ikväll, den är skit fin och rosa! =)

Farmor!

Har precis kommit hem ifrån ett besök hos min kära farmor, vi var där och fikade en snabbis idag och handlade lite åt henne. Hon rammlade oxå för ett tag sen och har blivit ganska skruttig efter det, lite små jobbigt att se både mormor och min farmor bli dåliga samtidigt. Men vi kommer jue alla att bli gammla någon gång.

Håller på och tvättar oxå, en sådan där akuttvätt för killen måste ha lite rena kläder tills imorgon för han ska på anställningsintervju!!! Ni håller väll tummen tillsammans med mig att han får jobbet va? =)

Dagens bästa köp!

En turkos badrumsmatta som matchar mina turkosa handdukar perfekt! =)



En till sänglampa så det blir likadant på båda sidorna av sängen! =) 49kronor på ikea!



2st lila jätte stora mysiga Tee-/choklad- muggar! Så sjukt mysiga och i min favorit färg! =)





Hemma!

Har inte varit hemma på hela dagen, det har varit fullt upp enda sedan jag vaknade. Vi har varit runt och handlat och storhandlat hem mat varit nere på stan en snabbis och sen runt igen. Handlade med oss kinamat och åkte hem till mina föräldrar, käkade där och fikade lite senare och tittade på fiske film! Hahahha min pappa var i eld och lågor!

Sen nu har vi ifersej varit hemma ett tag men jag ville läsa alla bloggar oxå som jag inte hunnit med på hela dagen och det tog sin tid kan jag säga! Mycket spännande saker som hade hänt idag! =)

Hej bloggen!

Bolt var lika duktig som vanligt och joggade nästan i mål som först, gud vad jag är nyfiken på finalen imorgon kl 16.20. Undra vad vi kommer att få se?!

Imorgon kommer bli en riktig schoppingdag, vi ska till djurmagazinet, ikea och sedan storhandla på maxi. Ska försöka få tag på en stor lykta som går att stänga som man kan ha blockljus i. Skulle va så skönt att ha nu i höst med tanke på katten. Vi får se vad vi kan hitta på imorgon! =)

Öppe igen!

Var uppe jätte tidigt imorse för att ringa ett samtal och det gick jätte bra, men sedan var jag så trött så jag gick och la mig o sov igen! =) Nyligen gott upp igen och nu ska jag snart titta på OS på semifinalen 200m herr med Bolt! Ska bli intresant hur det går i den slutgiltiga finalen sen. Vi hörs snart igen! =)

Bloggtorka!

Ledsen men jag har haft bloggtorka hela dagen och ingenting har hänt. Har bara varit hemma och haft det allmänt tråkigt och varit trött för att vädret är kasst! Hoppas att det blir mer uppdatering imorgon, men kanske inte vi får se vad jag är på för humör! =)

Fast i träsket!

Ju mer jag tittar på OS desto mer fast blir jag, enda sedan jag gick upp imorse har jag suttit framför tv.n och tittat. Jag kan egentligen inte förstå varför, men det är något mysigt med OS och det blir aldrig tråkigt för man får följa så många olika grenar. Kina har gjort ett riktigt bra jobb med att bygga upp hela den här OS "byn" men tyvär kanske inte tänkt på sina egna invånare som bode där innan. Finns jue dock en massa med jobb där nu, tex dom som får stå med plastbackar bakom löparna för dom ska lägga i sina träningsoveraller i dom. Helt sanslöst, och så går dom ut med plastbackarna synkroniserat aaa det är bara för snyggt!

Pizza!

Vart hemmagjord pizza till kvällsmat med killens egna hemmagjorda pizzasås! Så j-la gott är det, men man blir tyvär ibland så mätt så man nästan kräks, härligt är det! =)


Godis är gott!

Jag och kissen har legat i soffan och ätit godis! Godis är jätte gott!!! =)





Godmorgon! =)

Här sitter jag nu inlindad i min filt framför datorn och väntar på att killen ska komma tillbaks från affären med våran "frukost". Som jag skrev igår har jag legat kvar i sängen länge idag och myst med både killen och katten! =) Har haft en sådan där perfekt söndags morgon! Dock så tror jag att jag börjar bli sjuk för jag har lite ont i halsen, hoppas att det är sånt där som försvinner med dagen och inte blir värre än såhär. Vill jue inte vara sjuk nu när jag är ledig!

Imorgon blir det att ringa ett par viktiga samtal om diverse tråkiga saker som tex till a-kassan och så ska jag skicka brev till mitt lönekontor så jag får arbetsgivaintyg och allt sånt där trist! Jag hatar att göra det men det måste bli gjort.

Vill åka till ikea någon dag oxå, är en hel del små saker som jag vill handla där. Funderar även på att köpa en liten katt"säng" till Namok så hon har nått att ligga på under databordet. Vi hade en kartong där förut men den blev så sliten så vi var tvungna att kasta den. Men oj vad hon brukade älska att ligga där på kartongen och sova, men jag ger mig tusan på om vi köper henne en riktig "säng" så kommer hon inte att ligga där alls. Sånna är katter!

Nyckeln till frihet

Nu har jag äntligen sett den, filmen som topppar listan på imdb. Tyckte den var jätte bra och Morgan Freeman är jue en riktigt duktig skådespelare. Om man inte har sett den så ska man helt klart göra det!

Har uppstått ett problem här på bloggen oxå, folk som har internet explorer ser inte min bloggdesign ordentligt. Har inte riktigt tänkt på det eftersom jag har firefox, ska se vad jag kan göra åt det imorgon för jag orkar verkligen inte ikväll.
Imorgonbitti ska jag verkligen försöka sova ut, ligga kvar länge i sängen på morgonen och mysa med kissen och sedan gå upp och äta en god frukost! Det ska jag försöka att göra! =)

OS!

Jag är inte så mycket för hela det här med OS, men idag såg jag finalen på 100m herr och vart faktiskt medryckt ett tag. Kanske berodde på att Bolt tog nytt världsrekord och sprang hur j-la snabbt som helst. =) Sen så gillar jag förstås hästhoppning men har tyvär missat allt för mycket då jag har jobbat.

Just ja, dom nya filtarna är en riktigt hitt av hela familjen! Riktigt mysiga är dom.



Kan vara bra att ha ett par riktigt mysiga filtar när det bara regnar och regnar och regnar ute. Sommaren är nog iaf helt över nu!

 

Det är över nu!!!

Förlåt för att jag har varit så tråkig nu i över en vecka, men nu är jobbet avklarat! Är ledig minst en vecka nu så nu kan jag blogga hur mycket som helst! Yay!
Ska försöka puscha killen till att komma igång med hans blogg nu oxå, han har fastnat och förlorat inspirationen tror jag. Inte bra!
Ikväll blir det att äta hamburgare från BK och titta på någon bra film tror jag, vet inte vilken det blir än. Någon som har nå bra förslag på en bra film?

Förstörd!

Jag är helt förstörd nu och det är verkligen tur att imorgon är sista dagen som jag jobbar! Sen är jag åtminstone ledig en vecka, det behöver jag! Jag är så trött och slut så jag får små mini blackouter, helt plötsligt står jag och gör saker som jag inte ska och jag vet inte ens hur det kom sig att jag började göra detta. Ibland känns det som om att jag är 2 olika människor och att jag ibland inte är mig själv. Det kanske inte är så konstigt heller, hahhaha jag kanske håller på att bli schizofren på riktigt vem vet!!?

Godnatt alla!

Nu är det verkligen dags för mig att gå och lägga mig! Dagen imorgon kommer bli lika lång som denna och jag lär inte vara hemma förens runt kl 20 :(

Jag vill ha en gungstol!!!

Världens bästa låt!



Hej bloggen!

Jag är så himla trött så allt bara snurrar idag, hela kroppen känner sig utsliten. Men jag fortsätter att kämpa, bara 2 dagar kvar att jobba endå! =)

Köpte två nya filltar idag att ha och mysa med i soffan! Vita kanske inte den mest praktiska färgen men dom är så mjuka så det är helt sjukt! Dom ska det bli skönt att mysa med i höst! Tänker köpa en lykta oxå som går att stänga så man kan ha tänt ljus utan att behöva tänka på att katten ska börja brinna! =) Då är höstmyset fixat!

Hittade den här på tjuvlyssnat, tycker den är så grymt skön!

Buss 114, Stockholm
Tre fyllon står på den fullsatta bussen och snackar sluddrigt om kvällens planer.
Fyllo 1: Kan vi inte kolla på en sån där skita-på-sig-rulle?
Fyllo 2: Är du seriös? Det blir tyst en stund.
Fyllo 1: Jag minns när jag var seriös…det var på den gamla goda tiden!

Kingen och Luna!

Ja vad kan man säga, skit skum film fast den var samtidigt skön på någon konstigt sätt. Men är glad att jag sett den, görs inte så många sådana filmer och allra helst inte i sverige.

Tänkte visa ett par bilder nu från tidigare idag när jag var hemma hos mina föräldrar och lekte med min lillebrors katt Luna.

Vi lekte i tunneln.....





Och så lekte vi i klätterställningen...


Hon hjälpte till o med mig att hänga tvätten! =)



Sen var vi bara snygga! =)


Hemma till slut!

Nu är man äntligen hemma efter en flängig dag. Gick iaf bra och tvätta och sen var vi jue på sjukhuset oxå och mormor mådde rätt så bra iaf pga omständigheterna.
Sen väl hemma så fick jag äntligen äta mina tacos och mysa, fira att vi varit tillsammans 1 år och 10 månader hihihi.


Nu ska vi se på filmen Ping Pong Kingen, se hur den är! Skriver självklart mer sen och då blir det bilder på min lekdag med katten Luna! =)




Inte som jag tänkt mig!

Den här dagen vart inte riktigt som jag tänkt det. Låg kvar i  sängen imorse och mös med katten, men sedan bestämde jag mig för att gå upp för att ta i tu med tvätten. Packar ihop allt och går ner i tvättstugan, det är då jag ser att min älskade pojkvän har bokat FEL tvätttid!!! Så det var bara att traska upp igen och planera om. Eftersom jag har en del "jobbkläder" som måste tvättas åker jag hem till mina föräldrar hus för att tvätta där och här sitter jag nu.
Leker lite med min lillebrors katt och har tagit massor med bilder på henne, men kabeln är hemma så dom bilderna kanske kommer imorgon eller ikväll.
Det lär jue ta år innan tvätten är torr iaf så och så ska vi jue till sjukhuset ikväll. Så jag antar att jag kommer bli kvar här hemma enda tills ikväll och då åker jag o mamma till sjukhuset för att hällsa på mormor. Vi som skulle ha myskväll med tacos idag hemma, saknar jue min älskling! Men vi får ta en seeeen middag med tacos och så ser vi en bra film! Låter det bra älskling? (om du läser det här)

Ledig dag!

Imorgon är min enda lediga dag den här veckan och vad ska jag göra då!? Jo tvätta hela eftermiddagen sen ska vi äta tacos och sedan ska jag till sjukhuset med mor min för att hällsa på min mormor som är nyopererad.
Alltså inte mycket tid för att soffta och vila, sen på torsdag är det bara att gå tillbaks o jobba igen. Schemat som vår chef har gjort den här sommaren är verkligen helt j-la värdelöst och självklart har hon det bästa schemat av alla, inte så oväntat kanske!

Nä nu ska jag sluta att gnälla och gå och lägga mig o sova så jag iaf åtminstone får sova ut ordentligt innan mitt tvättpass imorgon! Blir nog lite mer uppdatering i bloggen då oxå! =)

Är du ensam!?

JA klart som fan! Om jag står i en butik med ca 30 kunder och försöker hjälpa så många som möjligt och så snabbt som möjligt och jag är den enda som jobbar som dom ser. Endå, endå kommer frågan gång på gång "Är du ensam?" "Nej min kollega har jag här i fickan, hon är så liten så hon syns inte!" Eller tror dom att hon sitter och fikar och tar det lungt på kontoret??? Ja jag vet inte vad! Använd ögonen!

Sovtime!

Har tittar på 3 avsnitt dexter nu och det vart nästan fler, men nu måste jag verkligen gå och sova så jag orkar med sista dagen imorgon. Kommer komma hem runt 20 imorgon kväll :( så det kommer bli dåligt med bloggande fram tills dess.

Har även börjat prenumererat på tidningen PLAZA interior, älskar inredningstidningar och den här var så j-la billig +att man fick ett gratis fotoalbum. Vem säger nej till gratis? =)

Fixat lite!

Nu har jag iaf orkat fixat till lite med bloggen så att den ser ut mer som förut! Skönt, kunde knappt sova inatt när jag visste vad jag hade gjort! =) Fler människor som har berättat om deras utlottningar av designer på deras bloggar, tackar som erbjuder men jag tror jag ska försöka fixa lite själv! Man lär så länge man lever! =)

Jobbade bara 4 timmar idag men det kändes som 8 och dagen bara släpade sig fram.  Bara imorgon kvar nu så är jag iaf ledig 1 dag, den ser jag fram emot! Mysa hemma och äta tacos, jag älskar tacos!!!

Fan Fan Fan!

Fan vad jag hatar mig själv!!! Igår gick jag in på bloggen och på designer bara för att hjälpa en kompis förstå hur man ändrade design i bloggen och självklart råkar jag själv trycka på en av designerna!!! Och min gammla egengjorda design är borta och självklart dum i huvudet som jag är så hade jag inte kommit ihåg att sparat den! Men jag tänkte att support kunde hjälpa mig!? Men tyvär råkar man byta design är den gammla designen borta!
Så alla ni som har egnagjorda designer kom ihåg att spara den!

Myst!

Har precis legat i soffan och myst, tänt en massa ljus och läst inredningstidningar. Kissen gjorde mig sällskap oxå och kröp ner under min fillt och spann.

Har hänt tråkiga saker idag oxå, min mamma ringde för ett tag sedan och berättade att min mormor har rammlat och brytit lårbenshallsen. Hon har gjort det förut ungeför för 1 år sedan och nu bröt hon den andra. Förra gången gick det jätte bra och hon var uppe och gick redan dagen efter operationen, vi får hoppas att det går lika bra den här gången. Hon opereras imorn.


Kinamat!

Som ni säkert redan vet så köpte vi jue kinamat idag och det var så sjukt gott! Är så fruktansvärt mätt nu och det bästa med allt är att jag inte ens åt upp hälften så det finns massor kvar till imorgon! =)

Jobbet idag var som vanligt, förutom att en unge på typ 10 år var in i butiken och ville ha en smyckesask. Vi får tyvär inte ge bort sådana då det står företagsnamnet på. Men han gav sig inte och stod o tjatade och skrek om denna j-la ask säkert i 5 min. Måste ha varit ett bokstavsbarn.

Nattens bästa!


Ny bloggdesign!

Har lyckats att ändra min design lite nu! Är ganska så nöjd med tanke på att jag är helt värdelös på sådana här saker! =) Det set iaf bättre ut än innan eller hur? Jag hoppas det iaf! Egentligen är jag för trött för sådant här, men jag var helt enkelt tvungen att få ändring här! =) Om en månad kanske jag har en ännu bättre! Vi får hoppas det!

Imorgon är det jobb igen, men söndagar är det bara öppet 12-16. Skönt det! Efter jobbet ska jag o killen hämta kinamat och åka hem och mysa! =) Ska köpa stekta nudlar med biff och friterad fläskfilè! Smaskigt! =)

Nära ögat!

Var nära på att jag inte kom hem alls idag, för jag höll på att bli överkörd av en bil på ett övergångställe när jag cycklade. Hade först grönt men det måste ha varit så att det precis slog om till rött när jag cycklat förbi och att sedan bilarna hade fått grönt. En sur gubbe i en guldfärgad volvo fick tvärnita och var skit sur och pekade på GÅGUBBEN som var röd! Men jag GICK inte och cyckellyset var grönt när jag cycklade förbi! Jävla idiot, jag vart jue skit rädd och så var det bara en sur j-la gubbe som tyckte att jag var en snorunge som inte kunde trafikreglerna! Ösregnade gjorde det oxå! :(


Men nu är jag iaf hemma, som tur var att gubben såg mig och hann bromsa! :D
Sitter och väntar på hamburgare och pommes som killen håller på att laga till mig! Är så sjukt hungrig, det blir man efter en lång dag på jobbet!
                                                      

Hemma!

Har precis slagit mig ner med en kaffekopp framför datorn! Kom hem runt klockan 20, sedan har jag hunnit äta och duschat och kollat lite på OS invigningen. Jag är så sjukt trött och imorgon så öppnar jag butiken OCH stänger! Usch och Fy.
Men man får tänka positivt och då är iaf 1 dag avklarad!

Har ni sett filmen Horton? Det har jag, det var väll ok men vart så mycket bättre av den lilla gula ulltussen Katie som var med i en av rollerna! Så sjukt j-la gullig! Se bara! :D Jag undrar vad det är för konstigt djur hon ska vara...hmmm.


Blir nog bara ett enda inlägg idag, för jag ska alldeles strax gå och sova. Imorgon har jag mer tid för då kommer jag säkert komma hem runt kl 17. Vi hörs då!

Sovdags!

För imorgon är det jobb som gäller! :( Vet inte hur mycket jag kommer att orka blogga den här närmaste veckan när jag jobbar så mycket, men det lär helt enkelt visa sig. Håller på att göra om lite på min blogg oxå, den ska i framtiden få en ny header! =) Så vi får helt enkelt se hur mycket tid och ork jag kommer att ha över! Kram på er sålänge! =)

Regn regn regn!

Dock tycker jag att det är lite mysigt! :D Synd att man blir så trött bara, det enda man vill göra är att sitta inne och dricka tee och ha det mysigt! :D




Godmorgon!

Gick faktiskt precis upp nu för ett tag sen, sovit ut inför denna jobbiga helg och vecka som jag ska jobba! Ser inte alls fram emot det och undrar egentligen hur jag ska orka!? Men det rör sig som sagt bara om en vecka och en helg så det borde gå bra! =)

Jag är så avundsjuk på alla andra bloggares design! Jag vill oxå ha en snygg design... i lila... med blomrankor! Ja en sådant vill jag ha!!!

Tacka vet jag Afasi och Filthy!




Basshunter!

Vad fan är detta? Är det bara jag som hör att texten inte passar in??? Den är så fruktansvärt dålig! Och när ska han göra nya låtar istället för att bara skriva nya dåliga texter till samma låt?? Ja jag säger då det, hur han blivit så känd utomlands är för mig ett mysterie!!!




Dagen...

Har varit riktigt duktig idag då jag både har tvättat och rensat ut ett helt skåp på skit och kasstat saker som jag inte behöver. Känns riktigt bra! :D
En annan bra sak idag har varit att jag hittat en ny blogg att läsa! Riktigt skön med grymt bra humor! =) Nu är jag bara ledig imorgon och sedan på fredag börjar jag jobba igen. :( Gäller att göra det bästa av morgondagen!

Fiskhallsband!

Ja då menar jag riktiga levande fiskar i hallsband! Hörde om detta på radion för några veckor sedan, har försökt letat efter mer information och bilder på nätet men hittar endast en bild och det är det här.


Detta ska vara en nyckelring tror jag och jag antar att hallsbanden ska se liknande ut. På radion sa dom att fiskarna kan leva i dessa små bubblor i 3 månader och sedan måste man släppa ut dom för att dom inte ska dö.
Jag vet att detta mest liknar djurplågeri och sådant hatar jag, men jag kan inte rå för det. Jag tycker att dom är hallsbanden är skit cola! :D

Tvättdag!

Tvättar idag och då självklart kommer solen fram, inte för att det spelar så stor roll är inte särskilt varmt ute men endå! När man har tvättdag vill man att det ska ösregna ute, eller hur? :D Men man kan inte få allt här i livet!

Min kille ska börja blogga! hihi vi gör en Blondinbella och Nils.... nej då jag bara skojjar! Killen vill göra en recensions blogg om filmer, serier, dataspel och musik. Han sitter just nu och funderar på ett bra namn och pillar på en snygg header! :D Ska bli jätte kul och se vart det här leder! Nu har han gett upp säger han och vill inte ha någon blogg, alla bra namn var upptagna hahahah får ta och hjälpa honom att komma igång nu.

Hancock!

Så nu har vi sett Hancock oxå! :D Tyckte den var bra men inte lika bra som jag hade hoppats på. Men man måste jue bara älska Will Smith! hihi! Den är helt klart värd att se! :D Var mysigt med lite chips oxå, finns inte så mycket annat att göra än att se på en massa bra filmer och mysa framför tv.n. Men nu börjar det ta slut på bra filmer, ska se The Notebook någon dag men annars är det rätt tomt. Någon som har några förslag på någon bra film?


Regn och blåst!

Det fortsätter att regna och blåsa här, men jag tycker faktikst att det är rätt mysigt! Och äntligen har det blivit kallt i vår lägenhet, fick sätta på mig mjukisbyxor och en t-shirt idag för att inte frysa! YAY! Funderar nästan på om det är dags för att sätta på sig strumpor oxå, men jag tror jag väntar lite med det. =) Snart kan man börja dricka tee oxå, gud så mysigt! Jag tror jag gillar hösten mer än vad jag själv tror. Konstigt!?

Ikväll så kommer min lillebror hit och vi ska mysa till det med chips, grönsaker och dipp och så ska vi kolla på Hancock! :D

The dark knight!

Har precis kommit hem efter att ha sett Batman - The dark knight. Den var helt ok, men inget enastående enligt mig! Utan Heath Ledger hade den inte ens varit värd att se på bio! Hans roll som Jokern va sjukt bra! :D
Imorgon blir det att se Hancock.


Close-up!




P.s I Love You!



Såg den nyss och gud vilken underbar film!!! Gråtit mig igenom hela filmen och det har gått åt en hel rulle med hushållspapper! Är helt svullen runt ögonen så jag kan knappt se, och jag som ska jobba imorn! hahahaha! Men det var endå helt klart värt det! Det bästa med hela filmen var helt klart slutet! Jag säger inget mer!


JAG HATAR MIN CHEF!

Öppnade idag på jobbet och allt flyter på som det ska, tills en extra tjej ska komma klockan 11. INGEN KOMMER! Jag förstår egentligen på en gång att det är min fruktansvärt dåliga värdelösa chef som inte ens har berättat för den här extra tjejen att hon ska jobba!!! Mycket riktigt får tag på tjejen i fråga och hon har ingen aning om att hon ska jobba och kan inte heller komma och jobba på så kort varsell! Jaha tänker jag KUL får stå själv hela dagen utan lunch och toalett! MEN som tur är får jag tag på underbara Eva och hon kom och hjälpte mig i 2 timmar idag så det löste sig iaf!
Men detta gör bara att jag hatar min chef ännu mer!!!

Så trött!

Jobbat hela dagen och ska jobba hela helgen! Är så sjukt trött så jag kan knappt hålla ögonen öppe, det är så varmt på jobbet så man håller på och svimmar och så måste man stå upp hela dagen på det oxå. Inte kul!
Men efter helgen är jag ledig 4 dagar! Jippi! Funderar på om vi ska gå på bio och se hancock! Någon som sett den?

RSS 2.0